Vendégeink kérdeztek – mi válaszoltunk

Vigyünk-e ágyneműt, törölközőt magunkkal?
Nem szükséges, 6 felnőtt részére biztosítunk ágyneműt huzattal (nyári paplan, nagypárna, kispárna), valamint egy további plédet, és egy-egy kis-, ill. nagyméretű törölközőt.

Gyerek ágyat találunk-e a házban?
Igen, kis gyerekeknek egy összecsukható “utazóágy” áll rendelkezésére, ehhez kérjük, hozzanak olyan ágyneműt, melyet otthon megszoktak. Nagyobb gyermekek számára két kinyitható matrac-ágyat tudunk biztosítani ágyneművel, huzattal és törölközővel.

Van-e hajszárító és vasaló?
Igen, mindkettő, sőt a vasaláshoz egy összecsukható vasaló állványt is találnak. A ruhák szárításához is van kinyitható szárító.

Kerti főzéshez, sütéshez mit vigyünk?
Csak amit enni szeretnének, mert étkezést nem biztosítunk. Viszont van tűzrakóhely tűzifával és tűzrakó eszközökkel, bogrács és hozzá állvány, valamint grillezésre alkalmas rostély, és nyársak is.

Kávéfőzőt kell-e vinnünk?
Nem, mert egy Szarvasi Mini Espresso gép a rendelkezésükre áll. Kávét viszont Önöknek kell hozni!

A mosogatógéphez kell-e tablettát vinnünk?
Nem, a gépet tisztítószerekkel feltöltve biztosítjuk, és tablettát is találnak hozzá.

Mekkora a hűtőszekrény?
Egy kombinált hűtő-fagyasztót találnak, melynek a hűtője 4 polcos, a fagyasztója pedig 3 fiókos.

Van-e a közelben kedvező étkezési lehetőség?
Igen, több étterem is kínál napi menüt helyben fogyasztásra illetve elvitelre is. Ezen kívül házhoz szállítás is rendelhető néhány étteremtől.

Milyen mély a víz a ház előtt? Iszapos-e a fenék?
Vízjárástól függően kb. 50 és 80 cm között változik a part közelében, és csak több 100 méter alatt mélyül, rendkívül enyhén. Nincsenek veszélyes “szakadékok” a vízben, a meder alja nem iszapos, kagylók, kövek sincsenek, mindenütt finom selymes homok borítja.

Van-e a közelben strand, játszótér?
Igen, bármely irányba indulva max. 2 km-en belül van strand, ahol gyerekeknek játéklehetőséget, valamint fagyit, büfét, stb. találnak.

Kell-e valamilyen konyhai eszközt vinnünk?
A konyha jól felszerelt. Teljes edénykészlet, tepsik, kenyérpirító, botmixer, tésztaszűrő stb. áll vendégeink rendelkezésére. De pl. speciálisan baba étel készítéshez nincsenek eszközök: nincs turmixgép, és cumisüveg melegítő.

Tisztító-, tisztálkodó szereket kell-e hozni?
Induló készlet lesz mindenből, mosogatószer, WC papír, szappan, szalvéta, kéztörlő, stb., de ha speciális igényük van, azt kérem, hozzák magukkal (pl. babafürdető, vagy antiallergén kozmetikum stb.)

Van-e kád a fürdőben, esetleg egy babakádjuk?
A két fürdőszobában zuhanykabinok vannak, viszont babakádat igény esetén tudunk biztosítani.

Kisbabával, kisgyerekkel jönnénk, milyen felszerelések vannak a nyaralóban?
Igény esetén a következőket tudjuk biztosítani a legkisebbeknek: babakád, babaágy (utazóágy), etető szék, WC ülőke kicsiknek, fellépő dobogó a mosdóhoz. A kicsiknek a kertben egy homokozót építettünk, amit homokozó eszközökkel együtt használhatnak. A nagyobbak, (és természetesen a felnőttek is) lengőtekével szórakozhatnak.

A szállásdíjról számlát tudnak-e adni?
Természetesen, a bérleti díjról az önök által megadott névre (akár vállalkozásra is) számlát állítunk ki “ÖVTJ 552006 – Szálláshely szolgáltatás” besorolással. (Szolgáltatásunk ÁFA szempontjából alanyi adó mentes, vagyis nincs levonható ÁFA tartalma.)

Milyen parkolási lehetőség van a nyaralónál?
A nyaraló kertjében – zárt kerítésen belül – összesen 3 (átlagos méretű) személyautó számára van parkolási lehetőség, ebből az egyik egy fedett beálló.

Tudunk-e SZÉP Kártyával fizetni?
Sajnos ez nem lehetséges, a szállásdíjat a helyszínen készpénzzel, vagy előre átutalással tudják kifizetni.