“Azoknak akik nem szeretik a tiszta, rendezett, kényelmes, otthonos szállást, azoknak nem ajánlom. Viszont akik a családjukkal, barátaikkal szeretnék kipihenni fáradalmaikat a világ egyik legcsodálatosabb helyén, azoknak egy ingyen tipp; már most foglaljanak időpontot, mert el fogják kapkodni… És még valami! Ilyen korrekt, kedves vendéglátásban már régen volt részünk! Nagyon köszönjük! Jövőre megint jövünk!

Kiss Róbert – 2018. 07. 28.”


“Kedves Móni & Miklós!
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy itt kezdhettük a 2017-es év nyarát. Otthon éreztük magunkat, minden tiszta és rendezett, tökéletesen felszerelt a ház. A Balaton sok arcát láthattuk, napoztunk, viharoztunk, villámot fotóztunk… Felejthetetlenek voltak a grillezések, szalonna sütések, pancsolások, futóedzések… Még egyszer köszönjük a lehetőséget, reméljük jövőre mi is újra beférhetünk a visszatérő vendégeitek sorába!

Juhász család – 2017. 06. 30.”


“Milyen a víz Byan? – May
Köszönet mindenért, megint nagyon jól éreztük magunkat!
Ui.: A Balatonban mindenütt leér a lábam, legfeljebb a fejem nem lóg ki.

M&M – 2016. 07. 24.”


“Kedves Vendéglátóink!
Nagyon szépen köszönjük a kedvességüket, az apró figyelmességeket. A ház minden részlete a nyaralók kényelmét szolgálják. Feledhetetlen élményt nyújtott a Balaton partján ébredni, este a naplementét a stégről nézni. Tökéletes volt a az időnk, mindent nagyon köszönünk!

Soltész és Kállai család – 2016. 07. 03″


“Aaaaaaannyira jóóó volt!
Köszönjük a hibátlan vendéglátást és a lehetőséget! Jöttünk… láttunk… visszajönnénk!

a Bágyi és a Nagy család (Peti, Zita, Bella, Blanka, Barbi, Edina, Berci)
– 2015. 09. 06.”


“Fürdőnadrág: 7800 Ft
Fürdőlepedő: 2900 Ft
Naptej: 1200 Ft
Strandlabda: 590 Ft
Reggel felkelni, kimenni a kertbe, és csobbanni a Balatonban: MEGFIZETHETETLEN!

Mackó és Mesi – 2015. 07. 26.”


Ladanyi

“Csodálatos napokat töltöttünk a Balatoni nyaralóban, kifogástalan időnk volt. A nyaraló nagyon kényelmes volt, és a saját strand… hát az egészen elképesztő extrát nyújt mindenkinek. Nem kell a strandra menni, akkor megy fürdeni, napozni a vendég, amikor kedve szottyan. Ez valóban megfizethetetlen! Ja és mindez a Balaton déli partjának legszebb településén!! Köszönjük a vendéglátóinknak ezt a gyönyörű nyaralást. Biztosan visszajövünk!

Ladányi család, Budapest – 2015. 08. 09.”